Zoek

Goedkopere energie? Het kan!

Grembergen – Gezinnen krijgen het alsmaar moeilijker om hun gas- en elektriciteitsrekening te betalen. Daarom bindt volksvertegenwoordiger en eerste schepen Leen Dierick (CD&V) de strijd aan tegen de hoge energiefacturen.

Dat vele mensen wakker liggen van de stijgende energieprijzen bewijst de grote interesse in de groepsaankoop van de provincie. Ook de V-test op de site van de VREG, de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, waarmee je kan uitrekenen welke energieleverancier het goedkoopst is, is een groot succes. “En dat is niet verwonderlijk, want via de V-test kunnen mensen tot 150 euro besparen op hun elektriciteitsfactuur en nog eens 350 euro op hun gasfactuur”, zegt Leen Dierick.

Voor wie graag de goedkoopste leverancier wil laten berekenen of voor wie nog bijkomende vragen heeft, vindt op woensdag 6 juni om 20 uur in de Vrije Basisschool in Grembergen (Rootjensweg 78) een dienstverleningsmoment plaats .

Wie langskomt neemt best zijn eindafrekening van de huidige leverancier mee. Om organisatorische redenen graag inschrijven voor 1 juni via 0477 020 420 of secretariaat.leendierick@skynet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie