Zoek

Stad geeft op 11 juni informatie over nieuwe Bogaerdbrug

Dendermonde – Begin september wordt gestart met de bouw van een nieuwe brug over de Oude Dender in de binnenstad, ter hoogte van de Veerstraat/Bogaerdstraat. De bestaande Bogaerddam zal worden verwijderd en worden vervangen door een nieuwe brug. De werken zullen, zonder onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer of technische problemen, rond de zomer van 2014 klaar zijn. Nog voor het zomerverlof zullen door de nutsmaatschappijen al enkele kleine werkzaamheden worden uitgevoerd.

Op maandag 11 juni om 19 uur is voor alle geïnteresseerden een informatievergadering over het project gepland. Je kan hiervoor terecht in de Reynoutzaal in het stadhuis. Voor de middenstand is een aparte vergadering voorzien om 21uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie