Stad geeft op 11 juni informatie over nieuwe Bogaerdbrug

Dendermonde – Begin september wordt gestart met de bouw van een nieuwe brug over de Oude Dender in de binnenstad, ter hoogte van de Veerstraat/Bogaerdstraat. De bestaande Bogaerddam zal worden verwijderd en worden vervangen door een nieuwe brug. De werken zullen, zonder onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer of technische problemen, rond de zomer van 2014 klaar zijn. Nog voor het zomerverlof zullen door de nutsmaatschappijen al enkele kleine werkzaamheden worden uitgevoerd.

Op maandag 11 juni om 19 uur is voor alle geïnteresseerden een informatievergadering over het project gepland. Je kan hiervoor terecht in de Reynoutzaal in het stadhuis. Voor de middenstand is een aparte vergadering voorzien om 21uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord