Zoek

Speelplein uit de startblokken: praktische informatie

Dendermonde – Speelpleinwerking De Speelplaneet is dit jaar actief op het terrein van de gemeenteschool in Appels. “Heel tevreden zijn we ook met de vorderingen van de nieuwe jeugdcampus die op dezelfde terreinen in Appels zal komen. Hoezeer we hier ook naar uitkijken, het zal ons alvast niet belemmeren om ons nog eens met volle goesting in de zomer van 2012 te smijten. Laat die zwembaden, tonnen zand en bouwpakketten maar komen! Speelplein De Speelplaneet is klaar voor een zomer om u tegen te zeggen”, aldus de monitorenploeg. De werking start op woensdag 4 juli en loopt tot en met vrijdag 24 augustus.

Wanneer ?

Er wordt werking gegeven van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 24 augustus. Op vrijdag 24 augustus is er een uitstap voorzien met beperkte inschrijving. Die laatste dag is er geen andere opvang op het plein voorzien. Inschrijven voor de uitstap kan vanaf 16 augustus. Sluitingsdag: 15 augustus.

Waar ?

De hele zomer lang zijn we te vinden op de terreinen van de toekomstige jeugdcampus in Appels: Gemeentelijke Basisschool Appels, Heirstraat 61.

Voor wie ?

Voor kleuters, middengroepers en tieners vanaf het jaar dat ze 4 tot en met het jaar waarin ze 14 worden. De kleinsten moeten zindelijk zijn en geen middagdutje meer nodig hebben.

Kostprijs ?

Volledige dag: 4 euro
Halve dag (vanaf 9 uur of vanaf 13 uur): 2 euro
Voor- en naopvang: 0,80euro per begonnen half uurtje
Inbegrepen: vieruurtje (drankje en koek) en verzekering

Vooraf inschrijven is niet nodig, wel vragen wij bij de eerste inschrijving (ook voor kinderen die vorige zomer reeds naar het speelplein kwamen) een medische fiche in te vullen (te downloaden via onze site of ter plekke in te vullen) en het huishoudelijk reglement door te nemen. Bij inschrijving gaat u akkoord met het huishoudelijk reglement.

Hoe ziet een Speelplaneetdag eruit ?

Van 9 tot 17 uur geven onze animatoren het beste van zichzelf!
Voor- en naopvang is voorzien van 8 tot 18 uur.

Wat breng je mee ?

Je boterhammetjes met een drankje, ravotkledij aangepast aan het weer, eventueel reservekledij voor de allerkleinsten en SIS-kaart en medische fiche bij het eerste bezoek.

Busdienst

Ook dit jaar leggen we opnieuw twee gratis busdiensten in die de verschillende Dendermondse deelgemeenten doorkruisen om kinderen veilig en makkelijk van en naar het speelplein te brengen. Vanaf deze zomer voeren we ook een nieuwe bushalte in te Schoonaarde. Meer info over de (gewijzigde!) bushaltes en –uren vind je op onze site.

Meer informatie ?

www.speelplaneet.net
speelplaneet@speelplein.net

Je kan ons tijdens de zomer (18 juni tot 3 september) ook steeds bereiken op onze zomerlijn: 0476/72.38.44

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie