Op welke partij zou je vandaag stemmen? (poll)

Dendermonde – In november vorig jaar vroegen we aan te geven op wie je zou stemmen als de gemeenteraadsverkiezingen op dat moment zouden plaatsvinden. Dit was het resultaat toen: N-VA – 43,79%, CD&V – 13,98%, Sp.a – 18,32%, Open VLD – 5,28%, Vlaams Belang – 4,97%, Groen! – 7,14% en andere – 1.24%. De peiling was opvallend positief voor N-VA, de partij van schepen Marius Meremans. Zijn iets meer dan een half jaar later de posities echter dezelfde gebleven? We willen graag weten hoe de Dendermondenaar ongeveer drie maanden voor de verkiezingen stemt. Laat anoniem weten op welke partij je vandaag zou stemmen. De resultaten van deze poll kan je eveneens online volgen.

[polldaddy poll=”6341865″]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

10 reacties

  1. Voor N-VA die tenminste eerlijk uitkomt voor zijn standpunten .
    Denk maar aan de herwaarderingsplanning voor het kerkplein te Oudegem.
    Ook zij zijn , zoals de actie groep leefbaar Oudegem , niet akkoord met de huidige plannen .Huiswerk moet overgedaan worden.Er dient een nieuw overleg met de cel onroerend edrfgoed. Beter een voorlopig ’tabula rasa” dan een slechte oplossing .

Geef een reactie