Zoek

Van 20 tot 26 juli in Cinema Albert

Sint-Gillis – Je kan van vrijdag 20 juli tot en met donderdag 26 juli deze films zien in Cinema Albert: The Dark Knight Rises, Brave, De Lorax, Abraham Lincoln: Vampire Hunter , The Amazing Spider-Man, Snow White and the Huntsman, Madagascar 3, Ice Age 4 en The Angel’s Share.

Onze voorkeur gaat uit naar ‘The Dark Knight Rises’, de nieuwe Batmanfilm. Acht jaar na het debacle met The Joker en de tragische dood van Harvey Dent krijgt Gotham City te maken met een nieuwe bedreiging: Bane. Bruce Wayne alias Batman to the rescue!

Ook ‘Brave’ uit de animatiestudio’s van Pixar is aanrader. Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek.

Meer informatie: www.cinema-albert.be/programma

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie