Zoek

Mogelijks verkeershinder door werken aan beide bruggen over de Schelde

Dendermonde – Het Vlaams Gewest laat weten dat van 16 augustus tot het einde van de maand wordt gewerkt aan de Vlassenbroekbrug en de Scheldebrug in Dendermonde.

De werken aan de Vlassenbroekbrug (N41) starten op donderdag 16 augustus en zullen vermoedelijk 2 werkdagen duren. Het verkeer blijft mogelijk in beide richtingen over de naastliggende brug. Er is hinder door vertraagd verkeer is mogelijk.

Aan de Scheldebrug (N47) wordt vanaf maandag 20 augustus gewerkt. Men verwacht dat de werken 10 werkdagen zullen duren. Het verkeer blijft mogelijk in beide richtingen, echter over versmalde rijstroken. Hinder door vertraagd verkeer is mogelijk. Er wordt aanbevolen om de Scheldebrug in deze periode te vermijden en via de Vlassenbroekbrug N41 te rijden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie