Katuit hoogtepunt van goedgevuld kermisprogramma

Dendermonde – Op donderdag 23 augustus wordt op de Grote Markt de aftrap gegeven van een bruisende kermisweek met een Dendermondse avond. Het hoogtepunt is zonder twijfel de reuzenommegang Katuit op donderdag 30 augustus.

Op vrijdag 24 augustus vindt de vijfde (!) editie van het gelauwerde initiatief ‘Walking Dender’ plaats. “De interesse van de standhouders blijft groeien en ook het publiek heeft ondertussen massaal de weg gevonden naar de culinaire en kunstzinnige boorden van de Dender”, aldus Patrick Segers van de stad Dendermonde. Er wordt gratis randanimatie voorzien.

De jeugd kan zich op zaterdag 25 augustus uitleven op de Grote Markt. In de namiddag is er de jeugddag met muzikale animatie, springkastelen, spelletjes enzovoort. ’s Avonds nemen de Dendermondse dj’s over en trakteren ze op een fuif tot in de vroege uurtjes.

Voor zondag 26 augustus plant het feestcomité in overleg met Moving Baasrode aan een nieuw initiatief, waarbij op de Grote Markt een demonstratie en proefsessie ‘Rope Skipping’ zal worden gehouden.

Op maandag 27 augustus trekt opnieuw een kermiskoers door de straten van Dendermonde. Vanaf dinsdag kan dan volop het aftellen beginnen naar het jaarlijkse hoogtepunt van de Dendermondse zomer: de reuzenommegang Katuit op donderdag 30 augustus.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord