Gene Taylor & Friends opent concertseizoen

Dendermonde – Gene Taylor was in een vorig leven ooit nog pianist bij ondermeer het legendarische Canned Heat en The Blasters. Hij staat garant voor zwarte muziek met een stevige geut rock ‘n roll. Op zaterdag 25 augustus geeft Gene Taylor de aftrap van een nieuw concertseizoen in de Honky Ton Jazzbunker.

“We beginnen we ‘Season IV’ op dezelfde manier waarop we het vorige seizoen afgesloten hebben! Met veel, wat zeg ik, heel veel ambiance… en een toch wel grote meneer on stage”, aldus Jonathan Heuvinck.

De toegang bedraagt 5 euro.
Meer informatie: www.facebook.com/events

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie