Met z’n allen een dagje aan zee

Dendermonde – Zondag 9 september organiseert de dienst toerisme voor de elfde keer een uitstap met de trein naar Oostende. Het belooft opnieuw een unieke dag te worden met o.a. muzikale animatie van ’t Klein Muziekske en The Zenith Brassband, tal van activiteiten in het kader van Open Monumentendag en diverse standjes met streekproducten.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon. Hierin zijn de treinrit, animatie en consumptiebonnen inbegrepen. De kaarten dienen persoonlijk afgehaald te worden in het infokantoor in het Stadhuis op de Grote Markt. Er kan niet vooraf gereserveerd worden. Er zijn slechts 1.200 plaatsen beschikbaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord