Jong KWB Appels startte jaarprogramma met workshop barbecue

Appels – Vorige vrijdag daagden een tiental kooklustigen op voor een workshop over barbecueën georganiseerd door Jong KWB Appels. “Eerst werkte men in groep aan de mise en place en werden alle groenten en kruiden vakkundig versneden. Daarna kregen de deelnemers een woordje uitleg bij het maken van een kruidenboter en marinade, waarna ieder zijn eigen creatie mocht samenstellen. Vervolgens werd het menu samengesteld. Wie er niet bij was, had ongelijk!”, aldus Veronique Desmaele.

Deze workshop was de eerste activiteit van een verder veelbelovend jaarprogramma. “Eerstvolgend is onze jaarlijkse Viking Kubb, dit jaar aan zijn derde editie toe. We gaan Kubben op zaterdag 22 september van 14 tot 18 uur in de Freinetschool De Oogappel in Appels. Het aantal deelnemende ploegen is beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap”, laat Veronique Desmaele nog weten. Meespelen is gratis!

Verder op het programma : SMS-Stadsspel (6 oktober), Start to Stik (14 november), Bowlingavnd (21 december), Spellenavond (25 januari), Gegluur in stadscultuur Brussel (2 maart), Avonddropping (13 april) en een gezinsnamiddag (datum nog niet bekend).

Meer informatie: jongkwbappels@hotmail.com of 0473 69 37 95.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie