Search

Sarah De Leeuw nieuwe voorzitter jongerenraad jeugdhuis Fluks

Baasrode – Jeugdhuis Fluks vond vorig jaar zijn tweede adem. Het aantal leden steeg opnieuw. “De gevel werd helemaal opnieuw bekleed en we zorgden ook voor nieuwe verwarming. De rokers kregen met de winter in aantocht een waar rokersafdak, de sportievelingen kunnen zich sinds kort uitleven op een nagelnieuwe elektronische darts. En onze actieve werking krijgt er dit jaar vers bloed bij: Sarah De Leeuw wordt voorzitster van onze Jongerenraad”, aldus Gijs De Boeck van jeugdhuis Fluks.

“Na jarenlange dienst geeft Peter De Lathouwer de fakkel door aan Sarah De Leeuw, die meteen de nieuwe voorzitster wordt van de Jongerenraad. Peter is gedurende jaren en drijvende kracht geweest achter Jeugdhuis Fluks en stond telkens mee in voor de organisatie alle activiteiten, zowel in goede als minder goede tijden. Peter blijft met zijn al zijn ervaring actief in de Raad van Bestuur”, laat Gijs De Boeck weten. “Sarah zal aan onze nieuwe leden tonen hoe eenvoudig het is om iets in Fluks te organiseren, en bijspringen wanneer het nodig is.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie