Zoek

Geslaagd korfbaltornooi voor recreanten

Appels – Zaterdag 1 september was het zover en vond opnieuw een recreantentornooi plaats op het terrein van Appels Korfbalclub. “Oorspronkelijk ging ons tornooi doorgaan met tien ploegen, maar enkele dagen voor aanvang annuleerden vier ploegen. Onze moed zakte eerst tot in de schoenen, maar we hebben ons niet laten kennen. Het moest en zou een mooi en aangenaam tornooi worden. En dat werd het ook. Hoevenen, Bornem, Beveren-Waas, Berkenrode en twee teams van onszelf hebben alles gegeven wat ze in zich hadden. Ze speelden elk 5 wedstrijden en we hadden dan nog een competitie minuutdoelen”, laat Manuela Hannesse, bestuurslid van Appels Korfbalclub. “Alles verliep heel vlot en het weer was ons ook goed gezind. Wij zijn dan ook heel tevreden over onze dag en hebben voor volgend seizoen op 31 augustus 2013 al een nieuw recreantentornooi ingepland.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie