Minder letselongevallen in Dendermonde

Dendermonde – Het aantal ongevallen met letsel daalt van 266 in 2011 naar wellicht 185 dit jaar. Dit laatste cijfer is een prognose op basis van de 123 letselongevallen die van januari tot en met augustus werden opgetekend. De Mechelsesteenweg (14), de Leopold II laan (10), het Hoogveld (8) en de Noordlaan (7) zijn de wegen in Dendermonde met het meeste letselongevallen. Er vond op de N41 ook één ongeval met een dodelijk slachtoffer plaats. De stad en de politie zetten in op de verdere sensibilisering. Zo bericht de lokale verkeerspolitie via Twitter en Facebook over snelheids- of alcoholcontroles en werden er fluoverkeersborden geplaatst met het aantal verkeersslachtoffers.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie