Ventouxvrienden fietsen voor goed doel

Dendermonde – De Ventouxvrienden organiseren op 7 oktober een gezinsfietstocht. “Wij vertrekken om 10.30 uur aan Garage Caudron aan de Mechelsesteenweg. De afstand is ongeveer 35 kilometer, zodat iedereen mee kan rijden. Ook kinderen zijn welkom. De snelheid wordt zodanig aangepast dat iedereen kan volgen. Wij rijden richting Aalst. In Aalst wordt ons een drankje aangeboden om vervolgens terug richting Dendermonde te rijden. De aankomst is voorzien rond 13 uur en aan de eindstreep wacht een heerlijke barbecue. De opbrengst van de rit gaat volledig naar de Borstkliniek in Dendermonde. Deelnemen kost 10 euro (barbecue inbegrepen).

Inschrijven is nodig en kan via andre.leys1954@hotmail.com of erik.herreman@caudron.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord