Gelauwerd stripauteur te gast op ruilbeurs

Dendermonde – Zondag 7 oktober is tekenaar en schrijver Ivan Petrus Adriaenssens te gast op de tweede Militaria Ruilbeurs ‘Hangar 42’. “Ivan Petrus Adriaenssens werkte mee aan diverse strips, animatiefilms en theaterproducties. De Eerste Wereldoorlog, de eerste gefotografeerde en gefilmde oorlog, is zijn grote passie”, vertelt Patrick De Wolf. “Van zijn hand verschenen onder andere ‘Maurice Braet, het leven van een geniesoldaat tijdens WO I’, ‘Odon, Oorlogsdagboek van een IJzerfrontsoldaat’ en ‘Afspraak in Nieuwpoort’. In Nederland mocht hij reeds de Stripschapsprijs in de categorie ‘Literair’ in ontvangst nemen, en twee weken geleden de Sint Michielsprijs van het Brussels Gewest voor het beste Nederlandstalige album.”

De Militaria Ruilbeurs ‘Hangar 42’ vindt plaats in zaal ’t Klokske, Pijnderslaan 88 te Dendermonde. Ivan Petrus Adriaenssens zal er zijn boeken te koop aanbieden en tevens signeren van 8 tot 12 uur. Iedereen is er van harte welkom.

Meer informatie: www.facebook.com/Hangar42Militaria

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie