Dendermondse politici nu zondag op radio Tros

Dendermonde – De lokale radiozender Topradio Tros FM presenteert tot en met zondag 14 oktober het programma ‘Battle of the Politics’.

“In dit uitgebreide radioprogramma krijgen alle opkomende partijen uit de gemeenten Buggenhout, Hamme, Lebbeke en Zele en uit stad Dendermonde de kans om hun partijprogramma voor te stellen”, aldus radiomaker Dany Van Steen. “Tijdens laaiende debatten verdedigen ze hun belangen en informeren ze de luisteraar over hun gedachtegoed. Zo kan iedereen kennis maken met de partij en de personen erachter.”

De uitzendingen zijn ook online te (her)beluisteren. Zondag 7 oktober vanaf 13 uur komen de partijen uit Dendermonde aan het woord. “Zondag 14 oktober start om 13 uur een marathonuitzending van The Battle of the Politics. Tijdens deze laatste uitzending volgen we alle gemeenten nauw op de voet en hoor je meteen als eerste, tussenuitslagen, reacties van politici, mogelijke coalities, blijdschap en teleurstelling bij de partijen en uiteraard de échte einduitslagen en nieuwe gemeentebesturen.”

Topradio Tros zendt uit op FM 103.9 en op www.trosfm.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord