Freinetschool serveert mosselen op 21 oktober

Appels – Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de gemeentelijke freinetschool De Appelbloesem een groot mosselfestijn. Het eetfestijn vindt deze keer plaats op zondag 21 oktober. De verse Jumbo mosselen zijn afkomstig uit de zuivere en voedselrijke wateren van de Oosterschelde en dragen het welbekende Zeeland’s Roem en Prins & Dingemanslabel!

Wegens het succes van vorig jaar worden de mosselliefhebbers dit jaar verwelkomt van 11 tot 12.30 uur, of vanaf 12.30 uur. Een gratis aperitief wordt aangeboden en men kan kiezen voor een lekkere vegetarische lasagne, klaargemaakt door de leerlingen!

Inschrijven kan tot vrijdag 12 oktober bij GBS Freinet De Appelbloesem, Heirstraat 61. Of via e-mail gemeenteschool.appels@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord