Jaarmarkt op 22 oktober

Dendermonde – Maandag 22 oktober van 10 tot 13 uur vindt in het stadscentrum de jaarmarkt plaats. Runderen en kleinvee worden opgesteld en gekeurd op de Grote Markt. Paarden en pony’s worden opgesteld en gekeurd op de Emiel Van Winckellaan.

De volgende tijdelijke maatregelen werden genomen om het verkeer vlot te laten verlopen. De Grote Markt maakt deel uit van het parcours van de maandagmarkt en is om die reden verkeersvrij. Deze maatregel wordt voor de jaarmarkt uitgebreid tot 17 uur. De Emiel Van Winckellaan wordt eveneens afgesloten van 7 tot 17 uur. Er geldt tevens een parkeerverbod. In de Ridderstraat geldt enkel parkeerverbod.

De transportwagens voor het vervoeren van de dieren van de jaarmarkt zullen geparkeerd worden in de Kerkstraat. Hiervoor worden parkeerplaatsen voorbehouden in de Kerkstraat tussen CC Belgica en de Beurzestraat. Dit straatgedeelte is volledig verkeersvrij van 7 tot 17 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie