Zoek

Jaarmarkt op 22 oktober

Dendermonde – Maandag 22 oktober van 10 tot 13 uur vindt in het stadscentrum de jaarmarkt plaats. Runderen en kleinvee worden opgesteld en gekeurd op de Grote Markt. Paarden en pony’s worden opgesteld en gekeurd op de Emiel Van Winckellaan.

De volgende tijdelijke maatregelen werden genomen om het verkeer vlot te laten verlopen. De Grote Markt maakt deel uit van het parcours van de maandagmarkt en is om die reden verkeersvrij. Deze maatregel wordt voor de jaarmarkt uitgebreid tot 17 uur. De Emiel Van Winckellaan wordt eveneens afgesloten van 7 tot 17 uur. Er geldt tevens een parkeerverbod. In de Ridderstraat geldt enkel parkeerverbod.

De transportwagens voor het vervoeren van de dieren van de jaarmarkt zullen geparkeerd worden in de Kerkstraat. Hiervoor worden parkeerplaatsen voorbehouden in de Kerkstraat tussen CC Belgica en de Beurzestraat. Dit straatgedeelte is volledig verkeersvrij van 7 tot 17 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie