Zoek

Watertoevoer onderbroken in een aantal straten

Dendermonde – De lokale politie verspreidde net dit bericht. “Op donderdagmorgen 25 oktober is door een defect aan een drukregelaar een tijdlang verhoogde druk ontstaan op de waterleiding. Hierdoor zijn op een aantal locaties in Dendermonde leidingen van de waterleiding gesprongen. Het gevolg is dat tijdelijk geen watervoorziening is in volgende straten of delen ervan: Franz Courtensstraat, Noordlaan (pare huisnrs), Stationsstraat, Statieplein en Burgemeester Portmanslaan.

Watermaatschappij TMVW stelt momenteel alles in het werk om dit probleem op te lossen tegen de avond. Aquafoon voor defectmeldingen en vragen: Defectennummer water 078-35 35 88.

TMVW meldt tevens dat er door de opgetreden drukschommelingen op de waterleiding de komende uren gekleurd water uit de kraan kan komen (in een ruime omgeving van de getroffen straten). Het is raadzaam om het water enkele minuten te laten doorstromen vooraleer het te gebruiken voor consumptie.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie