Dorien Burssens aan het hoofd van De Speelplaneet

Dendermonde – De speelpleinwerking De Speelplaneet koos een nieuw dagelijks bestuur. De animatoren duidden Dorien Burssens aan als de nieuwe voorzitter. Ruben Laureys wordt ondervoorzitter. Leslien De Ridder krijgt de taak van penningmeester en Arne Vinck is de nieuwe secretaris.

“Zij staan samen met een sterk team hoofdanimatoren en een nog veel grotere groep enthousiaste animatoren klaar om er een geweldig jaar van te maken. De Speelplaneet gaat dit jaar haar 15de zomer in en dit zal uitgebreid gevierd worden”, aldus de vereniging in een mededeling. “Naast het vieren van ons vijftienjarig bestaan, zijn we ook klaar om enkele structurele verbeteringen op poten te zetten. Zo werken we deze zomer aan een aangepast kleuterlokaal, zorgen we elke week voor een extra uitdagende activiteit voor onze tieners en zullen we ook een half uurtje vroeger de deuren openen, om 7.30 uur. De Speelplaneet staat klaar om aan het nieuwe werkjaar te beginnen en hoopt vooral dat het weer snel zomer is!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie