Verzakking zorgt voor verkeershinder op de Oudegemsebaan

Oudegem – Het herstellen van de wegverzakkingen in de omgeving van de Oudegemsebaan 82 start op 19 november en duurt vermoedelijk tot 8 januari. “Deze situatie zal ongetwijfeld verkeershinder met zich meebrengen. Gelieve voorzichtig te zijn”, aldus het stadsbestuur.

Na inspectie eind september bleek dat de dienstriool was verzakt, maar dat de oorzaak een verzakking van de onderliggende collectoren was. De herstelling van zowel de collector als de dienstriolering start op 19 november.

Omdat de toestand ernstiger is dan oorspronkelijk bleek, wordt in opdracht van Aquafin de zone van de verzakking om veiligheidsredenen uitgebreid vanaf 6 november afgebakend, in afwachting van de herstelling. Het verkeer zal bijgevolg op basis van verkeerslichten slechts afwisselend langs de aanpalende parkeerstrook de verzakking kunnen passeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie