Theater Kalleke Step brengt nieuwe voorstelling

Dendermonde – Het poppentheater Kalleke Step brengt op 24 en 25 november en 1 en 2 december telkens om 15 uur de voorstelling ‘Sint-Niklaas, schijnheiligaard!?’ Kalleke Step en Bollejan gaan op zoek naar het geheim van de Sint en reizen eeuwen terug in de tijd naar Spanje. Een spannend en komisch verhaal rond de Sint! Amusement voor jong en oud gegarandeerd. De voorstellingen vinden plaats in het Theater Kalleke Step aan de Sint-Elooistraat in Grembergen. De toegang tot 12 jaar bedraagt 3 euro. Wie ouder is, betaalt 5 euro.

Meer informatie: 0473 86 21 08 of www.kallekestep.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie