Zoek

Theater Kalleke Step brengt nieuwe voorstelling

Dendermonde – Het poppentheater Kalleke Step brengt op 24 en 25 november en 1 en 2 december telkens om 15 uur de voorstelling ‘Sint-Niklaas, schijnheiligaard!?’ Kalleke Step en Bollejan gaan op zoek naar het geheim van de Sint en reizen eeuwen terug in de tijd naar Spanje. Een spannend en komisch verhaal rond de Sint! Amusement voor jong en oud gegarandeerd. De voorstellingen vinden plaats in het Theater Kalleke Step aan de Sint-Elooistraat in Grembergen. De toegang tot 12 jaar bedraagt 3 euro. Wie ouder is, betaalt 5 euro.

Meer informatie: 0473 86 21 08 of www.kallekestep.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie