Theater Kalleke Step brengt nieuwe voorstelling

Dendermonde – Het poppentheater Kalleke Step brengt op 24 en 25 november en 1 en 2 december telkens om 15 uur de voorstelling ‘Sint-Niklaas, schijnheiligaard!?’ Kalleke Step en Bollejan gaan op zoek naar het geheim van de Sint en reizen eeuwen terug in de tijd naar Spanje. Een spannend en komisch verhaal rond de Sint! Amusement voor jong en oud gegarandeerd. De voorstellingen vinden plaats in het Theater Kalleke Step aan de Sint-Elooistraat in Grembergen. De toegang tot 12 jaar bedraagt 3 euro. Wie ouder is, betaalt 5 euro.

Meer informatie: 0473 86 21 08 of www.kallekestep.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord