Zoek

Gonda en Koen zijn de slimste Dendermondenaren!

Dendermonde – Gonda De Gols en Koen Rogiers zijn op zaterdag 10 november door een externe jury aangeduid om Dendermonde te vertegenwoordigen op de preselectie van het quizprogramma ‘Wie wordt de Slimste Gemeente van Vlaanderen’.

Het productiehuis Woestijnvis maakt voor televisiezender VIER een quizprogramma dat begin volgend jaar wordt uitgezonden en dat zal worden gepresenteerd door Michiel De Vlieger. Alle 308 gemeenten van Vlaanderen werden uitgenodigd om een duo af te vaardigen naar de preselecties op 1 december 2012. De 80 beste ploegen gaan door naar de opnames van het tv-programma. Op dat moment wordt de ploeg uitgebreid met de burgemeester.

Gonda is woonachtig in Sint-Gillis en is 53 jaar. Als quizzer is zij zeker niet aan haar proefstuk toe. Zij heeft 35 jaar quizervaring en heeft reeds deelgenomen aan verschillende tv-quizzen, zoals Blokken, de vraag van 1 miljoen, Waagstuk en De Canvascrack.

Koen Rogiers is 30, woonachtig in Dendermonde en heeft ook reeds 10 jaar quizervaring. Beiden zijn als het ware door de quizmicrobe gebeten. “Wij wensen dan ook geen slecht figuur te slaan op de preselectie”, zeggen zij in koor.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie