Zoek

Volkstoneel met een lach en een traan

Dendermonde – Volgende maand brengt het toneelgezelschap De Leeuwerckenaers het stuk ‘De Zetel’ van de Aalsterse auteur Paul Coppens. De alleenwonende schrijver slentert op een dag door een verpauperde wijk. Plots wordt door een venster een zetel naar buiten gegooid en stormt een meisje naar buiten. Ze vlucht voor haar brutale man en wil in het station gaan slapen. De ateur brengt haar echter naar zijn flat waar ze die nacht in de logeerkamer slaapt. Deze ontmoeting is het begin van een mooie, maar pijnlijke romance. ‘De zetel’ is een volksstuk met een lach en een traan. Een aanklacht tegen ongelijkheid. De regie is van Carlo Moens.

De voorstellingen vinden plaats op 7, 8, 14 en 15 december telkens om 19.30 uur in de HeHaschool, Otterstraat 179. De toegang bedraagt 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor studenten. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie