Zoek

Blijf je winkelen en boodschappen doen in het stadscentrum?

Dendermonde – De (on)bereikbaarheid van het stadscentrum blijft voor discussie zorgen. Daarom wilden we graag weten of je ondanks de file- en parkeerproblemen blijft boodschappen doen in het stadscentrum.

[polldaddy poll=”6697917″]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Ik vind de omschrijving van jullie vraag op zich al verkeerd, omdat je vertrekt van ‘file- en parkeerproblemen’.

    Als je in de rand van Dendermonde parkeert (AC, station, De Bruynkaai, bib,…) ben je nooit ver van het centrum, en heb je geen parkeerprobleem.

    Bij alternatieven a la koopcentra sta je soms veel verder geparkeerd, op drukke momenten.

    Of je komt met de bus (of belbus) tot aan de halte ‘Oude Vest’. Bezoek je winkels, combineer met een terrasje, en ga via de Brusselse Straat terug naar de bushalte. Gratis op zaterdag.

    Gezellig winkelen in de binnenstad doe je nog steeds best te voet. En je kan je winkelparcours combineren met een terrasje (Oude Vest, Grote Markt, Kerkstraat, Vlasmarkt…) of een restaurantje.

    De warenhuizen in het centrum hebben hun eigen parking; dus met bakken bier (of water) sleuren hoeft niet.

    Vinden sommigen het sleuren met tassen toch te lastig, dan is dit misschien een suggestie voor de winkeliers : ontwerp, verkoop, verspreid een vrolijke winkeltrolley onder je klanten met een ode aan de Dendermondse middenstand. (of deel ze gratis uit met eindejaar)

Geef een reactie