Cultuurraad zoekt nieuwe bestuurders

Dendermonde – Het bestuur van de stedelijke cultuurraad wordt opnieuw samengesteld. “De stedelijke cultuurraad doet dan ook een oproep naar haar verenigingen en persoonlijk geïnteresseerden om mee te werken aan het culturele leven van Dendermonde. Het dagelijks bestuur vergadert ten minste zesmaal per jaar. In de maanden juli en augustus wordt niet vergaderd. Kandidaat-bestuursleden, dit zijn de effectieve vertegenwoordigers van de verenigingen in de algemene vergadering van de stedelijke cultuurraad, kunnen hun aanvraag richten tot het secretariaat van de cultuurraad vóór 11 januari 2013”.

Meer informatie: riet.theys@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord