Zoek

Herstellen riolering en wegdek in de Paardentrapstraat start morgen

Dendermonde – Het herstellen van de wegverzakking in de Paardentrapstraat start op 3 december. De oorzaak van de verzakking is het begeven van de riolering. “Er zal gewerkt worden in twee fasen waarbij de werfzone telkens een weghelft zal innemen. Het verkeer wordt aan de werfzone geregeld met verkeerslichten. Een wegomlegging wordt ingesteld voor verkeer komende van Boonwijkstraat, richting Diepestraat, Warmen Haard en Gasthuisstraat”, aldus de stad. Omdat de werfzone zich dichtbij een spoorwegovergang bevindt, roept de stad alle weggebruikers op om uiterst voorzichtig te zijn of deze route te vermijden tijdens de werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie