Walter Deygers wordt N-VA fractieleider

Dendermonde – N-VA Dendermonde duidde Walter Deygers aan als nieuwe fractieleider in de gemeenteraad. “Ik heb zelf de kandidatuur van Walter voorgesteld en de fractie heeft dit unaniem goedgekeurd. Walter is nieuw in de politiek, maar in zijn vorige functie als schooldirecteur en coördinerend directeur heeft hij een ruime ervaring opgebouwd in het behandelen van allerlei dossiers alsook in het leiden van een team”, aldus Marius Meremans.

“De uitbouw van de partij op lokaal niveau gaat verder en is bovendien één van onze prioriteiten. Precies in dit perspectief vinden wij het belangrijk dat ook nieuwe mensen naar voor kunnen treden”, zegt Cedric De Bruyckere, voorzitter N-VA Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord