Zoek

Cambio-auto’s zijn nog vaak beschikbaar

Dendermonde – Sinds begin oktober staan in Dendermonde twee auto’s van autodeelorganisatie Cambio ter beschikking op de parking van het Administratief Centrum en aan het station van Dendermonde. Op dit ogenblik telt de stad ongeveer 15 particuliere Cambio-gebruikers, maar de wagens zijn nog dikwijls beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

Autodelen kan je geld uitsparen

Autodelen is een flexibele formule waarbij op één of meerdere plaatsen in de stad dag en nacht auto’s klaar staan voor de gebruikers. Deze auto’s worden tegen een vergoeding uitgeleend voor de periode waarin de gebruiker er één nodig heeft. Je betaalt in functie van het gebruik (tijd en kilometers).

Als je slechts af en toe een auto nodig hebt, dan kan deze formule je heel wat geld uitsparen. Ideaal voor wie weinig rijdt… of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen.

Informatievergadering op 10 januari en 13 maart

Op donderdag 10 januari om 20 u organiseert de stad een informatievergadering in het Cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 24. Wie wil deelnemen aan deze informatiesessie moet zich voor 4 januari inschrijven bij de dienst mobiliteit en verkeer via mobiliteit@dendermonde.be of via het telefoonnummer 052-25 10 48. Als de sessie geen succes wordt, dan volgt op 13 maart een tweede informatiemoment.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie