Search

Bloemencorso dit jaar in het teken van musicals

Sint-Gillis – Het Bloemencorso van vorig jaar zal door de aanstelling van een nieuw bestuur niet snel worden vergeten. “Het jaar 2012 ligt achter ons, waarin wij met ons nieuwe bestuur een goede start namen”, laat Frankie Van Beveren, pers- en communicatieverantwoordelijke. “De 62ste corso van Sint Gillis mocht onder grote belangstelling door de straten van St. Gillis rijden en eveneens op groot applaus van de toeschouwers rekenen.”

Op 19 januari wordt het nieuwe thema ‘The Sound of Musicals’ toegelicht aan alle wagenbouwers en medewerkers op een gezellig samenzijn in het Sportcafé van de sporthal Sint-Gillis. Ook zullen de ontwerpen die de wagenbouwers gekozen hebben worden bekend gemaakt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie