The Dueling Piano´s op 26 januari

Dendermonde – Honky Tonk Jazzclub programmeert op zaterdag 26 januari om 21 uur ‘The Dueling Piano’s’ met Ilias Scotch, Boogie Phil en Patrick Smet. De toegang bedraagt 10 euro.

In navolging van de befaamde Continental Club in Austin, Texas; alsook in navolging van het New York New York Casino Resort in Las Vegas presenteert Honky Tonk je met veel trots een volledig nieuw concept dat garant staat voor een tot nu toe ongekende concertbeleving: dames en heren, please welcome… the amazing Dueling Pianos Show!

Dueling Pianos, in de Amerikaanse volksmond ook wel eens ‘sing-along’ genoemd, is een vorm van muzikaal entertainment waarbij meerdere pianospelers een aantal bekend klinkende songs ten berde brengen. Centraal staat hierbij de interactie met het aanwezige publiek.

Daarnaast wordt de gelegenheid geboden om volgens een uniek systeem zelf liedjes aan te vragen, waarbij je de eenvoudige ‘spelregels’ voorafgaand aan het concert meekrijgt.

Verwacht je niet aan een traditioneel avondje New Orleans. Ondanks het gegeven dat dit concept ooit ontstond als een ‘duel’ tussen twee ragtime pianisten om te zien wie van hen het snelst en het best kon spelen, en ondanks het feit dat de huidige format tot stand kwam bij Pat O’Briens Bar in New Orleans, richt een typische Dueling Piano avond zich doorgaans op genres zoals country, ragtime, rhythm & blues, rock ’n roll en zelfs classic pop. Wij voegen daar graag pianoblues, swing en boogiewoogie aan toe!

Honky Tonk presenteert drie ‘vurige’ pianospelers in de personen van Ilias Scotch, Boogie Phil (aka Filiep Ketels) en Patrick Smet! Zij worden begeleid door enkele bekende namen op sax, contrabas en drums. Elk in hun eigen stijl en ieder op hun eigen manier belooft dit zestal alvast een spetterende finale met drie piano’s!

Een avondje entertainment in de Amerikaanse stijl, om niet gauw te vergeten. Oh ja, breng
gerust een beetje kleingeld mee…u weet maar nooit waar het goed voor is!

Bron: www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord