KWB zet filmmaker Nic Balthazar in de praatstoel

Nic Balthazar

Dendermonde – KWB Dendermonde-Centrum, Boonwijk en Schoonaarde nodigen in de reeks ‘Bewogen Vertellers’ Nic Balthazar uit. Hij is vooral bekend als bewogen filmmaker, maar ook als initiatiefnemer van milieu-acties als ‘Sing for the Climate’. Deze laatste actie vond vorig jaar niet alleen plaats in Dendermonde maar op honderden locaties overal ter wereld.

Geëngageerde duizendpoot Nic Balthazar komt op 1 februari naar Dendermonde. Hij zal er vertellen over zijn veelzijdig engagement en zijn visie op onze maatschappij. Maar vooral zal hij proberen uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt. Onder meer over het feit dat niemand zich al te veel zorgen lijkt te maken. Over het klimaat bijvoorbeeld maar ook over het geweld in onze maatschappij. Hij zou geen film- en tv-maker zijn mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven.

Iedereen is welkom op vrijdag 1 februari om 19.30 uur in zaal Mariakring, OLV-kerkplein 8. De toegang bedraagt 3 euro voor KWB-leden en 5 euro voor niet-leden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord