Search

Chiro Bobo op zoek naar enthousiaste leiding

Chiro Bobo uit Dendermonde

Sint-Gillis – Chiro Bobo ontvangt wekelijks op zondag zo’n 70 kinderen en jongeren. “Dit is een stijging van maar liefst meer dan de helft in vergelijking met vorig jaar”, aldus hoofdleidster Aster Van den Bossche.

“In het begin van het jaar zagen we het als achtkoppige leiding volledig zitten om deze kinderen en jongeren een geweldige chirozondag te bezorgen. In het midden van het jaar kregen we het spijtige nieuws dat twee leiders stopten. Hierdoor zijn we nog met zes man leiding. Omdat we die 70 kinderen en jongeren nog altijd zo’n een beestige chirozondag willen geven en ook voor het jaarlijks fantastische kamp zoeken we nieuwe leiding om onze ploeg te versterken.”

Gezocht: gemotiveerde jongeren

Chiro Bobo ontstond 13 jaar geleden door het samengaan van Chiro Bome Bojo en Chiro Boemerang. Chiro Bome Bojo was een gemengde chirogroep gevestigd in de Boonwijk en Chiro Boemerang was een jongenschiro in Sint-Gillis. Het clublokaal van Chiro Bobo bevindt zich achter de kerk van de Boonwijk waar iedere zondag van 14 tot 17 uur jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar welkom zijn.

“We zijn op zoek naar gemotiveerde 18+ jongeren die zich willen engageren in het jeugdwerk in de Boonwijk. We organiseren een infoavond op 22 februari om 20 uur in onze lokalen waar de geïnteresseerde nieuwe leiding in een gezellige sfeer kan kennismaken met onze Chiro en de leiding.”

Meer informatie: chiro_bobo@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie