Zoek

Unizo organiseert ontbijtsessie over de geregistreerde kassa

Dendermonde – Unizo Dendermonde organiseert op 13 maart van 9 tot 11 uur een ontbijtsessie over de zogenaamde ‘geregistreerde kassa voor de horeca’. “Hoe ver staat het nu met die kassa? Welk impact gaat dit hebben op mijn bedrijf? Wat zijn de gevolgen voor mijn personeel? Gaat dit mijn kosten opdrijven en kan ik besparingen op mijn personeelskost doorvoeren? Op al deze vragen brengen onze sprekers een antwoord”, aldus secretaris Piet Van Hoyweghen.

Danny Van Assche, Secretaris Generaal Horeca Vlaanderen, bespreekt de gevolgen en de begeleidende maatregelen voor de blackbox. Een inspecteur van de FOD Financiën zal de huidige stand van zaken toelichten. Marlene Moorthamers, consulent Jobkanaal, zal het hebben over de impact van de blackbox op personeel en de mogelijke oplossingen.

Deze ontbijtsessie vindt plaats op 13 maart van 9 tot 11 uur in Hof ter Meyghem, Hofstraat 143 in Dendermonde. Voor de leden van Unizo en Horeca Vlaanderen is deze activiteit gratis. Niet-leden betalen 10 euro.

Inschrijven kan via het secretariaat: secr@unizo-afd-dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie