Search

Zal recordaantal deelnemers aan stratenloop sneuvelen?

Dendermonde – Zondag 24 maart wordt voor de vierde keer de stratenloop ‘Hemaco Dwars door Dendermonde’ georganiseerd door het stadsbestuur Dendermonde, het Heilige Maagdcollege en Golazo Sports. “We hopen opnieuw op een massale opkomst na de geslaagde vorige edities, met vorig jaar bijna 2.700 lopers”, aldus het stadsbestuur.

De eerste wedstrijd start om 13.30 uur. De start wordt gegeven in de Kerkstraat. De aankomst bevindt zich op de Grote Markt. Je kan deelnemen aan 4 verschillende afstanden (Kidsrun 1 kilometer; 2,5 kilometer; 5 kilometer en 10 kilometer;). Inschrijven kan tot 22 maart bij de stedelijke sportdienst, Van Langenhovestraat 203a in Sint-Gillis. Bij voorinschrijving kunnen Dendermondenaars genieten van 1,50 euro korting. Op 24 maart is inschrijving vanaf 11 uur mogelijk in het Heilige Maagdcollege.

Zal het recordaantal deelnemers dit jaar opnieuw worden gebroken? Neem jij deel aan deze stratenloop? Laat het weten in de comments.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie