N-VA raadsleden bereiden zich voor op hun mandaat

Lebbeke – N-VA Lebbeke wil dat zijn raadsleden beslagen op het ijs komen en biedt elk van hen een opleiding aan.

“Naast een opleiding, georganiseerd door de VVSG, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten voor nieuwe mandatarissen, werd ook een degelijk programma uitgewerkt door N-VA-nationaal. In deze opleidingen zitten alle elementen waar een mandataris mee te maken heeft en geconfronteerd wordt, evenals een reeks praktisch tips en concrete voorbeelden”, meldt N-VA fractieleider André Segers.

Raf De Wolf, raadslid: “Maar wij gaan een stuk verder dan het volgen van cursussen. Wij hebben ook een uitgewerkt plan om alle diensten van de gemeente beter te leren kennen en naar hen te luisteren zoals de politie en brandweer. Wij brachten een bezoek aan het Administratief Centrum, bezochten de Jeugddienst, de burgerlijke stand, de administratie, de rekendienst enzovoort. Binnenkort staan ook de sportinfrastructuur, de bib, de Biekorf, de gemeenteschool De Puzzel, de academie enzovoort op het programma. Zo kunnen wij ons een beter beeld vormen over de noden en verzuchtingen. Zo kunnen wij ook uitvoering geven aan ons programma.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord