De Tondeldoos organiseerde succesvolle kleding- en speelgoedmarkt

De Tondeldoos

Grembergen – Zaterdag 16 maart hebben een twintigtal vrijwilligers van Kinderfonds De Tondeldoos opnieuw een kleding- en speelgoedmarkt voorbereid. Meer dan 100 mensen in armoede zijn langsgekomen in het Gildenhuis in Grembergen om een keuze te maken uit het aanbod. En zoals steeds was alles gratis.

“Wegens de constante groei van dit initiatief én van onze doelgroep, gaan we in het najaar samenwerken met het OCMW van Dendermonde. Zo hopen we nog meer mensen te kunnen helpen. Naast dit initiatief zorgt Kinderfonds De Tondeldoos ook nog voor vorming, ontspanning, activiteiten om uit het sociaal isolement te geraken, en veel praktische hulp zoals : voedselpakketten, broodronde, klein meubilair, luiers uit onze Pamperbank,…”, aldus Gino Berton van het Kinderfonds De Tondeldoos.

Foto: Gino Bertin

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord