Zoek

Rederijkerskamer in de wereld van de plastische chirurgie

Dendermonde – De Koninklijke Rederijkerskamer De Leeuwerckenaers Dendermonde speelt op 22, 23, 29 en 30 maart om 20 uur ‘We Kunnen Het Herdoen’, een stuk van Laurent Ruquier, in een regie van Bart Hofman. De opvoeringen vinden plaats in de feestzaal van de HeHaschool, Otterstraat 179 in Sint-Gillis.

Dokter Joskin is een van de bekendste plastisch chirurgen van de lage landen. In zijn praktijk neemt hij talloze dames, op zoek naar schoonheid, onder handen. Al jaren is hij succesvol; hij gaat samen met zijn cliënten op zoek naar het ultieme ideaalbeeld.

Hij leeft zich uit op hun borsten, buik en billen en remodelleert hun lijf naar hun wensen. Tot er een interim-secretaresse langskomt en de poppen aan het dansen gaan. Jaloezie, nijd, na-ijver en gekissebis zijn de tonen waarop de dans zich ontrolt. De vraag is niet bij wie wat nog echt is, maar veeleer wie echt is en wie vals. Niet dat het stuk je er een antwoord op biedt, maar je zal er dan toch om kunnen lachen hebben.

De rollen worden vertolkt door volgende spelers: Renaat Philips, Nele Bolangier, Lieve Van den Breen, Lut De Backer, Tatjana Bosman en Chris Pauwels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie