Denderpop maakt programma bekend!

Denderpop Dendermonde – De bittere kou doet ons nog meer dan anders verlangen naar de zomer … en de zomerfestivals! In Dendermonde wordt achter de schermen volop gewerkt aan een nieuwe editie van Denderpop. Op 22 juni wordt de Gedempte Dender naar goede gewoonte weer opgebouwd tot een bruisend festivalterrein.

“Het hele concept werd weer opgeblonken, maar de grote lijnen van de voorbije jaren blijven nog steeds gelden: gezelligheid, sfeer, goede muziek en vooral toegankelijkheid. Denderpop brengt ook dit jaar weer een grote variatie aan artiesten naar de Dendermondse binnenstad”, meldt Rob Huijghe van Denderpop.

“Een heel scala aan muzikale stijlen wordt doorlopen. We reiken zelfs de hand naar de fans van het ter ziele gegane Meire Morough. We trommelen een folkband (Nevermind Nessie) op uit Lokeren om ons terrein te laten daveren.”

Net als vorig jaar blijft de toegang gratis. “Er werd een groot aantal bedrijven gevonden die zich konden vinden in de filosofie van Denderpop. Zelfs in moeilijke economische tijden, blijft het Dendermondse berdrijfsleven achter het festival staan. Dankzij hun steun, kunnen we iedereen toegang verschaffen tot ons terrein. Toch belangrijk voor onze groepen uit het Dendermondse, die zo nog een grotere aanhang kunnen optrommelen. Ook Blijdorp vzw wordt gewoontegetrouw in de organisatie betrokken. Zij zullen met hun band dan ook weer de debatten openen” aldus Rob Huijghe.

Het programma bestaat verder uit Unpayable (Grembergen), Nevermind Nessie (Lokeren), The Black Band (Dendermonde) en stilaan ons huisorkest: The Father, The Son and The Holy Simon (Dendermonde).

Denderpop vindt dit jaar plaats tijdens het voorlaatste weekend van juni, meer bepaald op zaterdag 22 juni. Tickets voor Denderpop zijn er niet: de toegang is volledig gratis!

Voor de laatste nieuwtjes kijk op www.denderpop.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord