Search

Brandweer stelt zich voor aan de inwoners van Appels

Appels – De stedelijke brandweer hield de voorbije jaren een rondgang in verschillende deelgemeente om zichzelf voor te stellen aan de bevolking. Nu zondag 14 april is Appels aan de beurt.

Het korps, de muziekkapel en de voertuigen zullen van 10.30 tot 11.30 uur door de deelgemeente trekken. “Zij hopen de inwoners van Appels te mogen begroeten langsheen het parcours dat gaat van de Heirstraat, Hoofdstraat, Vrijstraat, Kapellestraat, Heidepark, Heidestraat, Zandstraat en eindigend in de Heirstraat. De optocht wordt begeleid door de Koninklijke Muziekkapel. De voertuigen worden daarna opgesteld in de Sint-Ursulastraat. Voor het vlotte en veilige verloop wordt parkeren verboden in de Koebosstraat en Sint-Ursulastraat van 9 tot 13 uur”, aldus de aankondiging. “Vermeldenswaardig is de korte plechtigheid aan het gemeentehuis Appels, Zandstraat, om 11 uur met troepenschouwing en inspectie van de manschappen door de burgemeester.

De burgemeester zal ook nationale medailles, als beloning voor de goede en trouwe diensten bewezen aan het brandweerkorps, uitreiken aan korporaal Geert Bosteels, brandweerman Rudy Tackaert, korporaal Lionel Philips, brandweerman Dirk Geerts, onderluitenant Rudy Bijl, adjudant Jean-Pierre Van Der Jeught en korporaal Michel Roggeman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie