Zoek

Gezinspicknick en piratenzoektocht tijdens Week van de Opvoeding

Dendermonde – Op verschillende plaatsen in Dendermonde staan van 16 tot 23 mei in het kader van de ‘Week van de Opvoeding’ zogenaamde ‘groeibomen’ opgesteld. “Ouders kunnen een geschenkje uit de bomen plukken. Dit geschenkje krijgen ze aangeboden door vele organisaties in Dendermonde. Allemaal willen zij ouders en opvoeders letterlijk even in de bloemetjes zetten, hen waarderen voor de goede zorgen van elke dag waarmee zij hun kinderen omringen”, aldus de initiatiefnemers. Tijdens de ‘Week van de Opvoeding’ vinden ook talrijke activiteiten plaats waarvan de gezinspicknick op 20 mei en de piratenzoektocht op 26 mei in het oog springen.

De gezinspicknick vindt plaats op maandag 20 mei van 12 tot 16 uur op het terrein van de gemeenteschool De Appelbloesem in Appels. Tijdens de picknick worden activiteiten en randanimatie voorzien: trek de natuur in en doe mee aan de fotozoektocht, laat een mooie gezinsfoto maken, of ga luisteren naar de mooie verhalen uit het Kamishibaitheater! Deelnemen is gratis. Iedereen brengt z’n eigen picknick mee.

De Gezinsbond van Sint-Gillis organiseert op zondag 26 mei van 15 tot 16.30 uur in de speeltuin aan zwembad Olympos (Leopold II laan) een heuse piratentocht voor alle piraten tussen 3 en 10 jaar, samen met hun ouders. Kapitein Ooglap is zijn schatkaart verloren. Wie kan hem helpen ze terug te vinden en gaat dan samen met kapitein Ooglap op zoek naar de geheime schat? De wandeling bedraagt 1,5 kilometer en is geschikt voor kinderwagens. Inschrijven ten laatste op 21 mei via 0485 75 04 98.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie