Zoek

Dendermondse dansclub in musical ‘Wizard of oz’

Sinds Gisteren kan je op het Donkmeer gaan kijken naar de musical van  ‘The Wizard of Oz’. Deze musical gaat uit van festivaria en houdt één keer om de twee jaar halt aan het Donkmeer. Dit jaar doen de dansers van Sha-mo-do-it uit Dendermonde mee als figuranten in de musical.

IMG_7093
De figuranten van Sha-mo-do it als ‘Munchkins’ in de musical

Om mee te kunnen doen aan de musical moesten de dansers natuurlijk auditie doen en er moest aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Zo mochten de dansers niet groter zijn dan 1m50 en moesten ze minstens 10 jaar zijn. Tijdens de audities voor de musical moesten ze drie dingen doen. Vooreerst moesten ze natuurlijk dansen, daarna moesten ze ook een heel kort stukje acteren en zingen. De beste dansers werden er dan uitgekozen en mochten meespelen in de musical ‘The Wizard of Oz’, naast Marijn De Valck.

Voor Orfee Verbeken uit Dendermonde was het alvast een hele belevenis. “ Ik vind het heel leuk dat ik mag meedansen in deze musical en ik hoop dat ik dit later nog eens mag doen. Zenuwen heb ik niet, ik ken het hele stuk vanbuiten.”

‘The Wizard of Oz loopt nog tot 7 september op het Donkmeer. De voorstellingen beginnen om negen uur en tickets kosten 35 euro en kan je bestellen op de website van festivaria.

www.festivaria.eu

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie