Zoek

Gymmax Dance treedt voor de derde keer op in CC Belgica

Gymmax Dance is momenteel volop in voorbereiding voor haar tweejaarlijkse dansshow. Deze gaat door op 8 en 9 februari 2014 en vindt plaats in CC Belgica in Dendermonde.

Gymmax Dendermonde is de turnvereniging met meer dan 800 leden, deze vereniging heeft echter ook een populaire dansafdeling en het is deze afdeling die in februari voor de derde keer zal optreden in het cultureel centrum Belgica.

148 Dansers in de leeftijdscategorie van vijf tot vijftig jaar zijn momenteel heel hard aan het werken om er een boeiende show van te maken en hun talent te kunnen tonen op het podium. Bij het spektakel horen ook meer dan 250 stuks kledij die de dansers zullen aantrekken om het tot een mooi artistiek geheel te kunnen vormen.

Net zoals bij de vorige twee edities zal er ook een gastartiest aanwezig zijn. Wie dat wordt dat laat de organisatie pas later weten om het publiek een beetje in spanning te houden.

Het optreden staat onder leiding van de choreografen Danny Verneirt en Kjersti Van Den Vreken. Wie nog een kaartje wilt voor een van de voorstellingen is er aan voor de moeite want beide voorstellingen zijn volledig uitverkocht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie