Baasrode kiest jeugdprins en –prinses op 9 februari

Baasrode – Zondag 9 februari kiest Baasorde in gemeenteschool De Schakel zijn nieuwe jeugdprins en -prinses, miniprins en –prinses. Om 13.30 uur vindt een workshop ‘buttons maken’ plaats en iets later mogen de kleuters vanaf 2,5 jaar zich voorstellen. Nadien presenteren zich de jeugdkandidaten.

“De toeschouwers mogen leuke dansjes, liedjes en grapjes verwachten. Een onafhankelijke jury onder leiding van voorzitter Richard Ploegaert geeft punten op het optreden, het kostuum en de spontaniteit van de jonge rakkertjes”, vertelt Ingrid Van den Berghe van de ‘Orde van de Aaltjes’

De presentatie is in handen van Richard I , Prins Karnaval Baasrode 2013. Prins 2014 John, Keizer Franky, Jeugdkeizer 2010 Keanu en heel wat prinsen en prinsessen zijn net als clown Bobo eveneens van de partij. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats om 16.45 uur.

Op de foto de winnaars van vorig jaar Ibe Laureys, Silke Pauwels, Milan De Raes, Chinouk De Raes en Vasko Staljanssens.

De carnavalstoet trekt op zondag 2 maart door de Baasroodse straten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord