Beschadigde brugdelen worden afgevoerd voor herstelling

Dendermonde – Dinsdag 1 april wordt de omgeving van de nieuwe Bogaerdbrug afgesloten om de beschadigde brugdelen te verwijderen en voor herstelling weg te brengen. “Voor de uitvoering zullen een kraan een vrachtwagen het kruispunt Veerstraat, Kasteelstraat en Franz Courtensstraat bezetten. Het kruispunt wordt vanaf 9 uur afgesloten voor het verkeer gedurende een halve dag. Enkel voetgangers kunnen passeren via een beveiligde doorgang. De straten die uitgeven op het kruispunt worden tijdelijk doorlopend. Verkeer in de Kasteelstraat kan wegrijden via de tijdelijke weg naar de Papiermolenstraat. De Veerstraat mag men tijdelijk in en uitrijden via de Noordlaan”, aldus het stadsbestuur. “De plannen om eind maart, begin april de voetpaden in de omgeving van de nieuwe Bogaerdbrug te vernieuwen blijven behouden. De werken verlopen gespreid over circa drie weken. Deze termijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord