Kleuters en leerlingen genieten van een gezond paasontbijt

Dendermonde – De kleuters en de leerlingen van de basisschool Atheneum in Dendermonde genoten net voor de start van de paasvakantie nog van een gezond ontbijtje. “Dit ontbijt zorgt ook voor integratie tussen kleuters en de leerlingen van het 1ste en het 2e leerjaar”, aldus Inge de Koning van de basisschool. “In de namiddag kregen we ook het bezoek van de paashaas en de kinderen en hun ouders gingen samen op zoek naar de paasmanden die de paashaas verstopt had in de schooltuin.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie