Zoek

Uniek folkconcert in Lebbeke

Lebbeke – Een unieke samenwerking staat op til. De Folk-afdelingen van de Academie Sint-Niklaas en Academie Lebbeke slaan de stemmen en instrumenten bij elkaar en brengen een rijk gevuld programma met als thema de Groote Oorlog.

“We brengen prachtige instrumentale muziek, pakkende liederen en uitgelezen gedichten over oorlog, voor vrede”, aldus Anneke Van Steen. “Laat je betoveren door doedelzakken, saz, folkgitaar en viool, accordeon en een indrukwekkend gemengd koor. We zijn er zeker van dat deze voorstelling je meermaals kippenvel zal bezorgen. Niet te missen dus!”

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 22 november om 20 uur in cc De Biekorf en op zondagnamiddag 23 november om 16 uur in zaal De Klavers in Belsele. Een inkomkaart kost 5 euro in voorverkoop en te verkrijgen via de leerlingen zelf. Aan de kassa betaal je 7 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie