Zoek

Bruisrode Wintert rekent dit jaar op beter weer

Baasrode – De handelsvereniging Bruisend Baasrode en zijn evenemententeam kunnen al enkele sterke referenties voorleggen. De organisatie laat zich zelfs niet door slecht weer uit het lood slaan. Ondanks de vreselijke weersomstandigheden vorig jaar komt er op zondag 21 december van 14.00 tot 19.30 uur een tweede ‘Bruisrode Wintert’ op het Dorpsplein.

‘Bruisrode Wintert’ is een gratis toegankelijk winters openluchtevenement met een flinke knipoog naar kerstmis. Net zoals vorige keer neemt het verenigingsleven verschillende kraampjes voor zijn rekening en voorzien de deelnemende handelaars randanimatie. Als apotheose vindt een vuurspuwspektakel plaats.

Het evenement is trouwens het slot van een campagne die start op 1 december. Wie in deze periode aankopen doet bij de deelnemende handelszaken krijgt iedere keer een invulbon. Deze kunnen op 21 december op het Dorpsplein in een grote doos worden gedeponeerd. Uit alle deelnemers worden om 17 uur de winnaars geloot. Zij nemen ofwel een computer (500 euro), een dames- of herenfiets (500 euro) of een waardebon van 30 euro meer naar huis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie