Zoek

Corsogroep Flora maakt volgend jaar een comeback

Corsogroep Flora

Corsogroep Flora
Sint-Gillis – Het Bloemencorso verwelkomt een nieuwe corsogroep. Flora nam eerder al deel aan het corso in Sint-Gillis en maakt dus volgend jaar zijn comeback.

“De voorbije corsojaren kunnen zonder meer een succes worden genoemd”, meldt woordvoerder Frankie Van Beveren. “Het verheugt het comité dan ook enorm dat ze voor hun jubileumeditie in 2015 een nieuwe corsogroep mogen verwelkomen. Corsogroep Flora – niet helemaal een onbekende – zal vanaf volgend jaar het corso komen vervoegen. Initiatiefnemers zijn Rony Davidt, Niki Roosens en Arne Van Rossem.”

Flora nam in 1998 voor de eerste keer deel aan het Bloemencorso. Frankie Van Beveren: “Hun laatste deelname was in 2006. Intussen begon het opnieuw te kriebelen en groeide het enthousiasme om er weer volop voor te gaan. De eerste praktische regelingen werden getroffen en de eerste activiteiten om geld in het laatje te brengen staan in de steigers. Zo organiseert Flora eerstdaags een taartenslag die we langs deze weg uiteraard warm kunnen aanbevelen. We wensen Rony Niki, Arne en de ganse groep ontzettend veel succes en heten hun van harte welkom in onze corsogemeenschap !”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie