Corsogroep Flora maakt volgend jaar een comeback

Corsogroep Flora

Corsogroep Flora
Sint-Gillis – Het Bloemencorso verwelkomt een nieuwe corsogroep. Flora nam eerder al deel aan het corso in Sint-Gillis en maakt dus volgend jaar zijn comeback.

“De voorbije corsojaren kunnen zonder meer een succes worden genoemd”, meldt woordvoerder Frankie Van Beveren. “Het verheugt het comité dan ook enorm dat ze voor hun jubileumeditie in 2015 een nieuwe corsogroep mogen verwelkomen. Corsogroep Flora – niet helemaal een onbekende – zal vanaf volgend jaar het corso komen vervoegen. Initiatiefnemers zijn Rony Davidt, Niki Roosens en Arne Van Rossem.”

Flora nam in 1998 voor de eerste keer deel aan het Bloemencorso. Frankie Van Beveren: “Hun laatste deelname was in 2006. Intussen begon het opnieuw te kriebelen en groeide het enthousiasme om er weer volop voor te gaan. De eerste praktische regelingen werden getroffen en de eerste activiteiten om geld in het laatje te brengen staan in de steigers. Zo organiseert Flora eerstdaags een taartenslag die we langs deze weg uiteraard warm kunnen aanbevelen. We wensen Rony Niki, Arne en de ganse groep ontzettend veel succes en heten hun van harte welkom in onze corsogemeenschap !”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord