Kruidvat opent nieuw filiaal in Grembergen

Grembergen – Kruidvat, marktleider in de health- & beautymarkt in België, viert op 29 december de opening van een nieuwe filiaal in Grembergen met een spectaculaire actie. Vijf jarigen mogen namelijk gedurende één minuut geheel gratis winkelen.

Ben je jarig, haast je dan op maandag 29 december om 8.30 uur met je identiteitskaart naar de nieuwe winkel, Kleinzand 117 in Grembergen. De eerste vijf jarigen die zich melden bij het winkelpersoneel krijgen een uitnodiging om gedurende één volle minuut ongegeneerd te kiezen uit het uitgebreide aanbod van Kruidvat. De actievoorwaarden omtrent 1 minuut gratis winkelen worden voor aanvang meegedeeld door het winkelpersoneel.

Kruidvat zet de klant centraal

Filiaalmanager Zohra Lahou is trots op haar winkel. “In onze nieuwe winkel staat de klant centraal. De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Het draait om beleving, uitstraling en toegankelijkheid”, aldus Lahou.

Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Kruidvat vult haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in door een ruime keuze uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord